Comentariu: articolul 6, „Dreptul la viaţă”, al Pactului Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice Imprimare Email
Miercuri, 02 Septembrie 2015 15:52

La 16 decembrie 1966, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a adoptat Pactul internațional cu privire la drepturile civile și politice – unulu din instrumentele juridice cele mai importante în domeniul drepturilor omului.

România a semnat acest pact la 27 iunie 1968, iar pe plan intern l-a ratificat prin Decretul nr. 212 din 31 octombrie 1974.

În cele ce urmează, vă propunem câteva comentarii și puncte de discuție, cu focalizare pe dreptul copilului nenăscut la viață, pe marginea articolului 6, Dreptul la viaţă, al Pactului Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice.

Citește aici (format pdf)

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography