Medici pentru viață Imprimare Email
Marţi, 16 Septembrie 2014 20:38

Website-ul www.medicipentruviata.ro oferă resurse utile pentru medicii interesați de bioetică - seculară și creștină - și legislație, în special ginecologilor care doresc să-și exercite dreptul la obiecția de conștiință prin refuzul de a practica, asista sau înlesni un avort.

De asemenea oferă posibilitate de aderare la Ordinul „Medici pentru viață”, structură fără personalitate juridică, atașată Asociației PRO VITA pentru Născuți și Nenăscuți – filiala București. „Medicii pentru viață” își propun apărarea vieții umane în toate stadiile sale, din momentul concepției până la moartea naturală, în conformitate cu jurămintele și deontologia medicale autentice.

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Copyleft - Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice "Asociaţia PRO VITA pentru Născuţi şi Nenăscuţi" - filiala București. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography