Voluntariat / Adeziune

Voluntariat la PRO VITA București

Voluntariatul este o metodă specifică de implicare şi în mişcarea pentru viaţă, ca în orice domeniu civic. Te invităm alături de noi pentru a susţine principiile pro-vita, împreună cu alţii care gândesc la fel. Acestui efort îi poţi consacra o parte din timpul tău, primind în schimb mulţumirea că ai contribuit la afirmarea unor valori care vor exista atâta vreme cât va exista şi specia umană: familia şi respectul pentru viaţă. Unde mai pui că vei câştiga şi prieteni de valoare!

Cum procedez?

Dacă ești elev, student sau ești de vârstă apropiată, îți recomandăm să voluntariezi pentru colegii noștri de la Asociația Studenți pentru Viață: [email protected]

Dacă deja cunoşti activitatea noastră şi ai ajuns la concluzia vrei să devii voluntar la noi, scrie-ne la adresa contact [@] asociatiaprovita.ro.

 

Aderă la PRO VITA București ca membru

Cei care doresc să devină membri în organizaţia noastră au de ales între:

  • Membru activ. Persoanele care au deja un stagiu de voluntariat de minim 6 luni şi doresc să îşi continue şi dezvolte activitatea în organizaţie pot deveni membri activi ai Asociaţiei PRO VITA Bucureşti. Membrii activi plătesc o cotizaţie de 50 lei/semestru. În cazuri întemeiate, membrii activi pot fi scutiţi de plata cotizaţiei.
  • Membru suporter. Persoanele cu posibilităţi materiale mai mari şi care nu au timpul necesar pentru a participa activ, dar doresc totuşi să sprijine Pro-vita, pot deveni membru suporter. Cotizaţia pentru membrul-suporter este de 200 lei/semestru. Adeziunea ca membru-suporter nu necesită stagiu de voluntariat.

Cum procedez?

Asigură-te întâi că ai citit Statutul ca să afli care sunt drepturile şi obligaţiile unui membru.

Apoi contactează-ne. Toate cererile de aderare trebuie depuse în scris şi aprobate în prima Adunare Generală ulterioară datei adeziunii.

 
Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography