Raport de activitate pentru anul 2018
Miercuri, 15 Mai 2019 00:00

În anul 2018, conform raportului de activitate făcut public astăzi, PRO VITA București a continuat să aloce cea mai însemnată parte a resurselor sale activităților umanitare și caritabile.

Din totalitatea bugetului anual de 186.000 lei, circa 62%, adică 113.000 lei, au fost atribuite donațiilor și ajutoarelor umanitare, în timp ce proiectele asociației în ansamblu au totalizat 82% din cheltuieli (150.000 lei).

Pe lângă sprijinul umanitar direct sau indirect, celelalte direcții în care asociația noastră este activă includ consilierea în criza de sarcină, programul de terapie post-avort „Călătoria”, centrul juridic și influențarea deciziilor, relații internaționale.

Mai multe despre proiectele desfășurate de asociația noastră pe website-ul dedicat activității umanitare, www.potisalvaoviata.ro, precum și pe pagina noastră oficială www.asociatiaprovita.ro.

VIZIUNEA asociației PRO VITA București rămâne aceeași, la 14 ani de la fondare: Demnitatea şi valoarea inerente fiecărui om trebuie recunoscute şi respectate de la concepţie şi până la moartea naturală. Pentru aceasta, PRO VITA ajută la construirea unei culturi a vieţii, văzând în fiecare existenţă un bun în sine, necondiţionat de utilitatea acesteia pentru alţii ori pentru stat.

Fie că abia ați aflat despre noi, fie că suntem prieteni vechi, vă invităm să citiți raportul de activitate și să ne scrieți opiniile și sugestiile voastre pentru viitor.

Mulțumim foarte mult tuturor donatorilor, sponsorilor și susținătorilor!

 
Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography