Grupul de sprijin pentru mame

Grupul de Sprijin pentru Mame este un serviciu gratuit destinat gravidelor care, în urma sprijinului psihologic, spiritual și material găsit la asociația noastră în momentul dificil al unei sarcini inițial nedorite, au decis să-și asume statutul de mamă.

Grupul are întâlniri săptămânale conduse de Roxana – psihoterapeuta organizației – în care se poartă discuții legate de subiecte precum dezvoltarea copilului, nașterea, alăptarea, declararea copilului, drepturile mamelor etc. Astfel, tinerele aflate la primul copil sunt ajutate să-și depășească temerile și dificultățile legate de sarcină, dar și de situația socială complicată. Majoritatea beneficiarelor au ajuns într-o stare de criză din cauza lipsei de sprijin și a iresponsabilității celor care ar fi trebuit să le fie aproape – fie ei partener, părinți etc. – și care le ofereau, ca „soluție”, avortul.

Activitatea grupului se bazează în egală măsură pe întrajutorare și pe identificarea de resurse în interiorul grupului de tinere femei.

Detalii despre program aici.

 

 
Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography