Sarcină nedorită? Te sprijinim!

Copiii sunt o binecuvântare care, uneori, soseşte într-un moment nepotrivit. Chiar şi aşa, ei rămân o binecuvântare...

Dacă te confrunţi cu o sarcină nedorită, să ştii că nu eşti singură în această încercare.

Multe organizații te pot sprijini, pe timpul sarcinii şi după aceea. Printre ele, şi PRO VITA Bucureşti. Te rugăm să vizitezi pagina Consiliere psihologică în criză de sarcină.

~ GÂNDEȘTE CU INIMA! Spune DA vieții! ~ Avortul este singura intervenție medicală în absența oricărei boli. Sarcina nu este o boală, ci o stare fiziologică normală. Tocmai de aceea, avortul îți pune în mare pericol sănătatea. Nu există „avorturi sigure”!

Avortul înseamnă o traumă majoră. Sănătatea ta fizică va avea de suferit pe termen lung sau pe termen scurt. Avortul poate provoca sterilitate, cancer mamar, sarcină ectopică, pierderi de sarcină, nașteri premature, nașterea ulterioară de copii slabi și bolnavi. Alte urmări nefaste: hemoragii grave, traumatizarea colului uterin și a uterului, peritonită, infecția sângelui, inflamarea și îmbolnăvirea ovarelor, a uterului, a glandelor mamare. Acestea sunt doar câteva dintr-un lung șir de complicații.

Avortul este și o traumă psihică, ce poate fi urmată de tragedii personale și familiale. Mai mult decât atât, prin avort îi provoci sufletului tău o rană greu de îndreptat.

~ GÂNDEȘTE CU INIMA! Spune DA vieții! ~ Daca ești într-o situație de criză cauzată de o sarcină nedorită, vino la centrul nostru. Vei găsi mereu un sfat și ajutor - indiferent care ar fi problema ta.

Serviciile noastre sunt gratuite, confidențiale și profesionale.

 

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography