Identitatea vizuală

Identitatea vizuală. Logo-ul (simbolul grafic) PRO VITA București este compus din două inimi roșii, așezate una în interiorul celeilalte, ambele înscrise într-un cerc incomplet de culoare neagră. Cele două inimi simbolizează mama şi copilul, fie el născut sau încă nenăscut, iar cercul, protecția. Ansamblul grafic sintetizează astfel misiunea asociației: ne aflăm aici pentru a apăra viața. Vom face orice este nevoie pentru a o proteja împotriva tuturor amenințărilor și vom ajuta la câștigarea luptei.

Alegerea culorii roșii are în vedere semnificația acesteia în cultura europeană. Roșul este culoarea emoției puternice și are un efect stimulator general, incitând la acțiune, îndeosebi în plan psihomotor. Roșul simbolizează căldura, focul, dragostea, entuziasmul și vitalitatea, energia, forța, dorința de succes și onoarea, puterea de a influența și de a înțelege dificultățile vieții. În completare, negrul aduce stabilitate, consecvență, dedicare și echilibru.

Identitatea vizuală este proprietatea intelectuală a Asociației PRO VITA București și este protejată prin lege ca marcă înregistrată. ATENŢIE: Utilizarea neautorizată a mărcii vizuale se sancționează conform legilor!

„Preţioasele picioruşe”, insigna simbol. Create în SUA acum 35 de ani, „Precious feet” au fost repede adoptate în lume ca simbol neoficial al mişcării pentru apărarea vieţii. „Picioruşele” reproduc întocmai, în formă şi mărime, tălpile picioarelor unui făt în vârstă de 10 săptămâni, subliniind umanitatea copilului nenăscut.

precious feet

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography