Rezultatele campaniei "Crăciun 2007" Imprimare Email
Joi, 03 Ianuarie 2008 02:00
COMUNICAT DE PRESĂ - Asociaţia "Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi" Bucureşti anunţă bilantul campaniei sociale de ajutorare "Crăciun 2007", cu un buget total de circa 22.000 de lei

Între 10 şi 29 decembrie 2007, Asociaţia "Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi" Bucureşti a desfăşurat o nouă ediţie a deja tradiţionalei campanii de ajutorare a unor persoane aflate în dificultate, cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Naşterii Domnului.

În prima etapă a campaniei, pentru aşezămintele de plasament familial înfiinţate de asociaţia-mamă la Valea Screzii, jud. Prahova, aşezăminte care găzduiesc peste 200 de copii orfani şi abandonaţi, au fost alocaţi un total de 12.700 lei, din care 7.000 lei prin transfer bancar şi 5.700 lei sub formă de alimente.

De ajutoare băneşti totalizând 5.800 de lei au beneficiat în acest final de an şi 3 familii cu situaţii sociale foarte grele şi nevoi specifice.

În a doua etapă, pe 29 decembrie 2007, într-o acţiune desfăşurată în parteneriat cu Parohia "Eroii Martiri ai Revoluţiei" condusă de pr. paroh dr. Marius Lăcătuşu, s-au împărţit 280 de pachete cu alimente pacienţilor Centrului de Îngrijire şi Asistenţă "Sf. Dimitrie" şi Centrului Medico-Social "Sf. Luca" din Bucureşti.

Bugetul total al campaniei "Crăciun 2007" a fost de circa 22.000 de lei.

Ne face o mare onoare să mulţumim, în egală măsură, tuturor societăţilor comerciale care au sponsorizat campania, în bani, bunuri sau servicii, şi fără de care proiectul nu s-ar fi materializat: Art Grafic Cluj, Alfredo Foods Bucureşti, Auto Fleet Management Bucureşti, Caliprix Bucureşti, Compus Construcţii Cluj, EuroArc Insurance Broker Bucureşti, GMP Advertising Bucureşti, Prompt Pardoseli Cluj, Quadra Invest Târgovişte, Romglu Braşov, Schiere&Partners Bucureşti. Mulţumim de asemeni donatorilor persoane fizice, celor care au sprijinit această acţiune prin implicare şi eforturi,.

Fotografii de la acţiunea din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă "Sf. Dimitrie" şi Centrul Medico-Social "Sf. Luca" din Bucureşti:
 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography