Toamna se numără sacii... cu combustibil pentru iarnă! Imprimare Email
Marţi, 01 Noiembrie 2016 00:00

Stimați prieteni!

Așezământul social „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Slobozia este azi parcă mai plin ca niciodată. Aproape 35 de mame+copii își au casa temporară la părintele Valentin și la preoteasa Veronica. Și, ne place sau nu, vine și iarna. Ca buni gospodari ce suntem, noi ne gândim, de 5 ani încoace, la promisiunea pe care am făcut-o oamenilor de acolo: să le asigurăm în fiecare iarnă combustibilul necesar unui trai decent.

Până acum am reușit, iar acest an nu a fost o excepție: la 1 noiembrie am plătit suma pentru cele 20 de tone de combustibil (bricheți din lemn) necesare iernii 2016-2017. Factura a avut valoarea de 14.400 lei.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit! Domnul să vă răsplătească!

PS - Dacă doriți să vă reamintiți sau vreți să fiți puși la curent cu ce a făcut până acum, pe blogul nostru „Dăruiește din ceea ce ești” găsiți cele mai importante realizări. Și nu uitați: nu totul se poate calcula și cuantifica...

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography