Eveniment cu scop caritabil pentru copiii Asociaţiei Provita Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2007 02:00

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 10:30, în magazinul Praktiker Vitan (Bucureşti) va avea loc un eveniment caritabil dedicat copiilor din aşezămintele de la Valea Plopului şi Valea Screzii ale Asociaţiei Pro-vita.

Organizatorii au încercat sa creeze activităţi interesante şi distractive, iar celor care participă li se vor oferi şi premii în încercarea de a-i atrage pentru a dona o sumă de bani în folosul acestor copii.

Evenimentul este organizat de echipa emisiunii "SOS-Salvaţi-mi casa!", difuzată de Prima TV, care nu se află la prima iniţiativă de acest gen. Evenimentul din Praktiker Vitan vine după filmarea unui proiect special la Valea Plopului: amenajarea unui etaj şi a unei mansarde pentru 6 fetiţe cu adevărat deosebite.

Iniţiativa aparţine Paprika Promotion, producătorul emisiunii "SOS - Salvaţi-mi casa". Le mulţumim mult şi pe această cale, în special dlui Robert Chandler, managing partner, care a dovedit în repetate rânduri că este foarte dedicat cauzelor sociale.

Cele 2 emisiuni se vor difuza la PrimaTV în data de 18 şi 25 octombrie de la ora 19:30, iar în reluare în 20 şi 27 octombrie, de la ora 14:00.

Toţi cei doritori sunt invitaţi să participe şi să petreacă momente distractive, în scopuri caritabile. Organizatorii vor putea fi recunoscuţi uşor, după salopetele "SOS".

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography