Căldură și confort și în iarna 2015-16, la Așezământul „Sf. Arhangheli” Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2015 22:36

Pentru al patrulea an consecutiv, donatorii PRO VITA București asigură o iarnă călduroasă și confortabilă pentru mamele și copiii de la Așezământul social „Sf. Arhangheli” din Slobozia, jud. Giurgiu.

20 de tone de brichete din rumeguș de fag aduc căldură, până la venirea primăverii!

Suntem bucuroși că am reușit și în acest an să respectăm promisiunea făcută părintelui Valentin și preotesei Veronica, aceea de furnizare integrală a stocului de combustibil pentru lunile friguroase.

În anul 2012 am recondiționat aproape complet sistemul de încălzire de la Așezământul Social „Sf. Arhangheli” din Slobozia, printr-o investiție de aproape 50.000 lei. Astfel a fost rezolvată o problemă esențială, generatoare de disconfort (încălzire inadecvată, sau mai pe românește, frig) și cheltuieli nefirești (energie electrică pentru caloriferele electrice care suplineau centrala veche) în acest centru.

Odată cu această investiție s-a început folosirea noului combustibil, adecvat centralei, cu putere calorică superioară și cantitate redusă de deșeuri de ardere.

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography