O nouă iarnă călduroasă pentru copiii de la Așezământul social „Sf. Arhangheli” Imprimare Email
Joi, 30 Octombrie 2014 00:00

Iarna 2014-2015 va fi a treia în care PRO VITA București asigură combustibilul necesar Așezământului Social „Sf. Arhangheli” din Slobozia. Pe data de 30 octombrie au fost livrate 20 de tone de combustibil, în valoare de 13.415 lei. Iată factura. Mulțumim din suflet celor care au contribuit la această lucrare, grație căreia copiii din grija părintelui Valentin și a doamnei Veronica vor avea căldură toată iarna!

Așa cum știți deja, ne-am luat acest angajament în urmă cu 2 ani (octombrie 2012) când am început lucrările de recondiționare a sistemului de încălzire de la Așezământul Social „Sf. Arhangheli” din Slobozia, printr-o investiție de aproape 50.000 lei.

Astfel, a fost rezolvată o problemă esențială, generatoare de disconfort (încălzire inadecvată - mai pe românește, frig) și cheltuieli nefirești (energie electrică pentru caloriferele electrice care suplineau centrala veche) în acest centru.

Odată cu această investiție s-a început folosirea noului combustibil, adecvat centralei, cu putere calorică superioară și cantitate redusă de deșeuri de ardere: brichete din rumeguș de lemn.

Conform înțelegerii cu părintele Valentin și preoteasa Veronica, filiala București a PRO VITA și-a asumat și achiziționarea integrală a stocului de combustibil pentru fiecare iarnă.

Am respectat acestă promisiune și în iernile 2012-2013 și 2013-2014. Mulțumită donatorilor și suporterilor noștri, ne bucurăm să anunțăm că și în iarna ce stă să înceapă cele aproape 40 de persoane din așezământul păstorit de părintele Valentin vor avea tot confortul necesar. Nu doar căldură sufletească, deci, ci și... căldura focului, ce dă confort și siguranță, ferește de boli și ajută la coacerea pâinii zilnice a copiilor.

Mulțumim tuturor!

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography