Combustibil pentru iarna 2013, la Centrul social „Sf. Arhangheli” Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 00:00

UPDATE 30 martie: Mulțumim foarte mult tuturor celor care au făcut donații la apelul nostru. Vă informăm că am achiziționat și livrat deja 13 tone de bricheți din lemn, la prețul total de 8.035 lei. Combustibilul ar trebui să ajungă celor 31 de persoane de la centrul social „Sf. Arhangheli” pentru cea mai mare parte din iarna 2013-2014, dacă va fi similară cu cea care tocmai a trecut.

Omul gospodar își face vara sanie și iarna car, spune o vorbă din bătrâni. Încurajați de rezultatele foarte bune ale recondiționării sistemului termic din centrul social Pro-vita „Sf. Arhangheli” de la Slobozia/Giurgiu ne propunem să achiziționăm în această primăvară combustibil pentru toată iarna ce urmează.

Deși pare neobișnuit, momentul ales este ideal: prețul scade pe măsură ce vremea se încălzește.

Reamintim că în această toamnă/iarnă, rețeaua de încălzire în centrul social unde locuiesc 31 de persoane (din care 25 de copii) sub oblăduirea părintelui Valentin și a preotesei Veronica a fost modernizată, ceea ce a dus la scăderea semnificativă a cheltuielilor: s-au eliminat pierderile și a dispărut necesitatea utilizării suplimentare a radiatoarelor electrice, costisitoare. De asemenea, am înlocuit lemnul de foc cu combustibil superior (brichete din lemn) cu putere calorică mărită și mai puțin poluant.

Consumul estimat este de 3 tone/lună, adică circa 13 tone/sezon (sunt și copii foarte mici și este necesară încălzirea uneori și în afara lunilor de iarnă). Rezultă în total un deviz de circa 10.000 de lei 8000 de lei.

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography