Recapitulare: contribuții pentru centrul „Sfinții Arhangheli” (octombrie 2012 – ianuarie 2013) Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 00:00

Iată o scurtă recapitulare a lucrărilor efectuate de PRO VITA București la Așezământul Social „Sf. Arhangheli” din Slobozia/Giurgiu, începând cu momentul semnării parteneriatului între cele două organizații (octombrie 2012):

  • recondiționarea și refacerea parțială a sistemului termic: înlocuirea integrală a țevilor de încălzire/apă caldă; 12 calorifere noi; introducerea noului tip de combustibil - bricheți din lemn în loc de lemne de foc
  • renovarea a 6 camere-dormitor (etaj): parchet, reparații pereți, gletuire, vopsea lavabilă, recondiționare și vopsire usi

Total investiții - cca. 50.000 lei. Principalul sponsor al acțiunii a fost Unicredit Foundation, iar lista completă a celor care au sprijinit activitatea se află aici.

Puteți vizualiza în format PDF facturile și respectiv descrierea în detaliu a lucrărilor.

Putem considera că obiectivul nostru, rezolvarea problemei esențiale a încălzirii (5-6 luni pe an) în acest centru, a fost atins. Prin recondiționarea instalației termice și introducerea noului combustibil nu doar a fost crescut randamentul termic, dar au fost făcute importante economii prin eliminarea costurilor suplimentare generate iernile trecute de caloriferele electrice folosite pentru a suplini pierderile din instalația nerecondiționată.

Renovarea celor 6 camere contribuie și ea la confortul și normalizarea vieții copiilor și mamelor ocrotiți aici.

De asemenea au fost achiziționate, prin grija directă a unor persoane cu suflet mare, o ladă frigorifică, un frigider, o mașină de gătit nouă, iar dintre alimente, s-a asigurat necesarul de paste și orez pentru 1 an. Vă mulțumim, tuturor!

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography