Rapoarte de activitate și financiare

Comunicarea rapoartelor de activitate: PRO VITA București a fost înființată în anul 2005 și funcționează neîntrerupt. Organizația face publice rapoarte sale de activitate anuale, inclusiv informații financiare prescurtate. De asemenea, începând cu anul 2011, solicităm cenzorului întocmirea unui raport de certificare a activității fiscale și contabile. Cenzorul este expert contabil și nu este membru al organizației.

Alocarea resurselor: PRO VITA București caută să aloce partea cea mai consistentă a resurselor ale sale pentru activitățile umanitare și caritabile. În anul 2018, 82% din cheltuieli au fost atribuite proiectelor asociației în totalitatea lor, iar 62% din cheltuieli au fost atribuite donațiilor și ajutoarelor umanitare. Organizația nu are în acest moment personal salariat.

Rapoarte de activitate

Rapoartele cenzorului

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography