Pro-vita Bucureşti prezentă la "Marşul Vieţii" de la Timişoara
Miercuri, 26 Martie 2008 02:00

În data de 25 martie 2008, la Timişoara, o delegaţie a Asociaţiei "Provita pentru Născuţi şi Nenăscuţi" Bucureşti a participat la deja tradiţionala manifestare publică încheiată cu un marş pentru celebrarea bucuriei de a da viaţă dar şi în amintirea milioanelor de copii nenăscuţi ucişi prin avort în România, după 1989.

La evenimentele organizate de Asociaţia Darul Vieţii (afiliată Human Life International) au participat circa 200 de persoane oameni, adunate în faţa Catedralei Mitropolitane din Timişoara pentru a susţine prin prezenţa lor cauza apărării vieţii. Au fost invitate toate Cultele din Timişoara şi de asemenea reprezentanţii diferitor organizaţii locale şi din ţară care militează pentru apărarea vieţii şi a familiei.

Au fost prezenţi şi au luat cuvântul şi deputaţii Petre Andea (PSD) şi Niculae Mircovici (Minorităţi), care au asigurat că în Parlamentul României există oameni de bună-credinţă care se străduiesc să menţină legea lui Dumnezeu şi la nivelul legislativ.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography