Echipa PRO VITA, pentru a doua oară la Semimaratonul „Gerar”
Vineri, 31 Ianuarie 2014 13:32

Duminică, 26 ianuarie, s-a derulat la București o nouă ediție a Semimaratonului „Gerar”, organizat de roClubMaraton. Participanții au alergat pe distanța de 21,2 km, în interiorul campusului universitar „Politehnica”. Particularitatea lui „Gerar” stă în aceea că este singura competiție de acest fel pe echipe: cei 3 membri ai fiecărei echipe trebuie să încheie cursa cvasi-simultan.

Printre temerarii care și-au asumat riscul unei curse pe frig și zăpadă au fost și cei din echipa „PRO VITA”. A fost a doua participare la „Gerar” a alergătorilor purtând tricourile cu inimile gemene ale Provita București, unul dintre aceștia fiind ambasadorul sportiv al organizației, Aristide Necula. Evenimentul prefațează participarea lui Aris la o competiție internațională de prim rang: în aprilie, va alerg prin nisipurile Saharei pentru a strânge fonduri destinate copiilor și mamelor din Așezământul Social „Sf. Arhangheli” de la Slobozia, Giurgiu.

Componența echipei noastre a fost următoarea:

Aristide Necula este din 2012 ambasadorul sportiv al organizației. Are 46 de ani și trei copii. Aleargă din 2011 toate maratoanele și semimaratoanele din România, iar din 2012 participă și la competiții internaționale. În aprilie 2014 va da un test major de rezistență și tenacitate: va participa la Maratonul Nisipului, cea mai dură competiție de ultramaraton din lume: 250 de km prin nisipurile Saharei.

Mircea Codică are 32 de ani. A început să alerge în aprilie 2011, după care a început s-o facă serios, cu gândul la competiții, din ianuarie 2012. Are 6 maratoane la activ. Pe viitor intenționează să participe la un ultramaraton și apoi se gândește să încerce triatlonul și, mai mult decât toate, să participe la Maratonul Nisipului. Aleargă a doua oară la „Gerar” cu însemnele PRO VITA pe echipament.

Roxana Diana Lupu are 32 de ani. A început sportul în urmă cu 3 ani. Prima competiție în 2012. Pasionată de triatlon (înot, ciclism, alergare). Face parte din clubul sportiv „Adrenalina”. Prima dată în tricoul PRO VITA.

 

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography