Am fost prezenți și la ONG Fest 2011! Imprimare Email
Duminică, 18 Septembrie 2011 14:21

Între 9 și 11 septembrie, voluntarii Pro Vita București au fost prezenți la standul asociației în timpul „ONG Fest”. Organizat anual de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, ONG Fest este cel mai important eveniment la care reprezentanți a sute de asociații și fundații vin în fața publicului pentru a-și prezenta principiile, activitățile și realizările și a atrage noi voluntari.

Anul acesta, ca noutate, în fața standului Pro Vita București din Parcul Alexandru Ioan Cuza, am amplasat banere și panouri cu mesaj provita, care au completat în mod atractiv oferta deja bogată de materiale informative, cărți, modele fetale, insigne etc.

Puteți urmări câteva imagini de la eveniment, mai jos.

Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011 Pro-vita București la ONG Fest 2011

 

O dată pe lună trimitem informații esențiale despre activitatea noastră. Nu le rata.

Formatul preferat (opțional)

Sprijină această activitate printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

mama purtatoare

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Avocat

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography