Programul „Vreau Să Aflu” se extinde și în Republica Moldova
Miercuri, 06 Aprilie 2011 00:00

În perioada 28 martie – 5 aprilie 2011, la invitația Asociației Studenților Creștin Ortodocși Români din Republica Moldova și a Centrului Social Diaconia, Asociația Pro-Vita pentru născuți și nenăscuți - Filiala București, a participat la mai multe întâlniri tematice.

Patru dintre acestea au fost conferințe din seriaRupe tăcerea, în orașele Leova, Chișinău și Călărași, în cadrul cărora au fost prezentate unui public de circa 300 de persoane consecințele avortului, în plan psihic și fizic, asupra femeii.

Alte patru întâlniri au constat în seminarii interactive Vreau Să Aflu”, în cadrul cărora au fost instruiți tineri și profesori care doresc să ajute la extinderea acestui proiect și în localitatea lor. Întâlnirile au avut ca loc de desfășurare orașele Leova, Chișinău și Rezina. Au participat în total aproximativ 30 de profesori și 120 de elevi.

Prin bunăvoința Centrului Tinerilor “Neo Vita” din Chișinău a fost organizat și un schimb de experiență pe tema consilierii pre și post-avort, la care au participat zece persoane, medici, psihologi, consilieri, preoți, asistenți sociali.

Delegatul Pro-vita București la întâlniri a fost dna Roxana Puiu, psihologul colaborator al Asociației.

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography