Criza familiei contemporane, sub lupa societății civile și a politicienilor, la Micul Dejun cu Rugăciune
Vineri, 11 Decembrie 2009 00:00

Asociaţia Pro-vita Bucureşti a avut onoarea să sprijine organizarea ediţiei din acest an a Micului Dejun cu Rugăciune la Parlamentul României.

Evenimentul, ajuns la ediţia a V-a şi organizat de Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României, s-a desfășurat între 9 și 11 decembrie și a avut ca temă generală "Criza familiei în România". Pro-vita București a avut sarcina realizării și moderării celui de-al treilea atelier tematic intitulat "Soluționarea conflictelor în familie". Invitați speciali au fost d-na Gunta Irbe din partea Riga Family Forum din Letonia și d-na Cristina Valea, președinte al Fundației Pro Vita Medica din Timișoara.

Celelalte două ateliere, având ca subiecte ''Legislatia familiei'' și respectiv ''Educația în familie'' au fost organizate de Asociația Alianța Familiilor din România și de Asociația Familiilor Catolice ''Vladimir Ghika''.

Manifestarea s-a bucurat de un public numeros și interesat de a imprima în activitatea și comportamentul oamenilor politici valorile moralei religioase, dar și de soluțiile pe care societatea civilă le propune pentru problemele acute cu care se confruntă instituția familiei contemporane.


 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography