Invitaţie la "Marşul pentru Familie" 2010
Luni, 17 Mai 2010 16:04

Vineri, 21 mai, în Bucureşti va avea loc ediţia 2010 a Marşului pentru Familie, co-organizat de Alianţa Familiilor din România şi Forul Ortodox Român. Îndemnăm toţi simpatizanţii Asociaţiei Pro-vita Filiala Bucureşti să participe la această manifestare, reamintind că Pro-vita este unul dintre membrii fondatori ai Alianţei Familiilor din România.

INVITAŢIE

Alianta Familiilor din Romania (AFR) şi Forul Ortodox Român (FOR) vă invită la Marşul pentru Familie 2010, organizat vineri, 21 mai, de la orele 17.30, în Bucureşti, cu plecare de la biserica Kretzulescu de pe Calea Victoriei.

Familia este instituţia noastră a tuturora. Declaraţia Universală a Drepturilor Omului afirmă că familia este instituţia fundamentală a societăţii, pentru care motiv are dreptul sa fie protejată de societate, iar societatea are obligaţia să o protejeze.

În consecinţă, scopul marşului se conformează acestui ideal universal şi are în vedere: celebrarea şi promovarea valorilor familiei; atragerea atenţiei asupra pericolelor care subminează familia; reliefarea importanţei protejării valorilor familiei în Constituţia României; atragerea atenţiei asupra subminării actuale a familiei şi căsătoriei prin măsurile de austeritate impuse de Guvern; combaterea forţelor care intenţionat minimalizează importanţa familiei în societate la nivel politic, legislativ şi social.

Vă rugăm să veniţi în număr cât mai mare, cu întregi familii, vecini de bloc, colegi de muncă sau de şcoală. Succesul depinde de implicarea noastră a tuturor. Vă mulţumim.

Marşul pentru Familie este autorizat de Primăria Capitalei şi se va încheia în jurul orei 20.30 în Piaţa Unirii.

Miercuri, 19 mai, va avea loc o conferinţă de presă pe tema acestui eveniment, la sediul FOR din str. Vulturilor nr. 8, cu începere de la ora 16.00. La conferinţă participă, alături de reprezentanţii FOR şi AFR, şi doi invitaţi speciali: omul de presă Liana Stanciu şi prof. univ. dr. Pavel Chirilă.

Persoane de contact:
Bogdan Mateciuc (AFR), tel. 0745 783 125
Iulian Capsali (FOR), tel. 0722 593 033

marsul pentru familie 2010

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

doneaza doi la suta din impozit pentru provita

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube provita bucuresti la vimeo

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography