Observații preliminare - Propunere de lege privind reglementarea serviciilor integrate de prevenire și protecție a persoanelor cu sindrom Down (Parlamentul României)
Vineri, 01 Aprilie 2016 09:31

Observații și propuneri formulate pe marginea documentului în dezbatere preliminară „Propunere de lege privind reglementarea serviciilor integrate de prevenire și protecție a persoanelor cu sindrom Down”, autor: dl. Dep. Ovidiu Raețchi (PNL).

Apreciem ca pozitivă propunerea legislativă în ansamblul său. La fel ca multe altele de același fel însă, se neglijează aproape complet faptul că viața omului începe ÎNAINTE de naștere și mai ales că, în situația fragilă a copiilor cu Sindrom Down, diagnosticarea in utero neînsoțită de nicio măsură de protecție înseamnă aproape sigur o sentință de condamnare la moarte.


DOCUMENTE

Observațiile și propunerile remise de PRO VITA

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography