„Millenium building” - contencios administrativ (terță parte pentru Arhiepiscopia Romano-Catolică)
Miercuri, 27 Iulie 2011 00:00

La solicitarea Asociației Familiilor Catolice din România, Asociația Pro-vita București a sprijinit Arhiepiscopia Romano-Catolică București (ARCB) în efortul acesteia de protejare și conservare a patrimoniului cultural național din care fac parte Catedrala Sf. Iosif București și Palatul Episcopal Mitropolitan, monumente istorice, arhitecturale si de cult, parte a patrimoniului european.

Pro-vita a depus o cerere de intervenție accesorie în interesul Arhiepiscopiei, în procesul deschis de ARCB pentru constatarea nulității autorizaţiei de construire a clădirii „Cathedral Plaza” construită de firma Millennium Building Development în imediata vecinătate a Catedralei.

Instanța a dat câștig de cauză reclamantei și a constatat că respectiva clădire a fost construită ilegal.


DOCUMENTE

Intervenția ca terță parte [pdf]

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography