Campanii de publicitate outdoor
Joi, 03 Martie 2011 18:34

Pro-vita București derulează, în premieră în România, campanii de publicitate stradală cu tematici pro-life, ca parte din activitatea sa de advocacy și conștientizare publică. În cadrul acestor campanii sunt închiriate în diverse zone din Bucureşti sau din țară, panouri de reclamă publicitară tip billboard (5/4m, 4/3m, 3,2/2,4m) şi/sau mesh (8/12 m sau 3,5/7m).

La fel ca și cu toate celelalte materiale publicitare create de noi, punem la dispoziție layout-ul acestor panouri celor interesați de inițiative similare în orașele lor.


Decembrie 2013: Tema campaniei din acest an este „Crăciun fără copii”. Campania este promovată pe panouri 4x3 și 5x4 și panouri luminoase LED în: București, Sibiu, Cluj, Craiova, Constanța, Brașov, Ploiești, Oradea.

panotaj publicitar campanie sociala


Martie 2012: Tema de anul acesta este „Cu toții am fost odată embrioni”. Mulțumiri călduroase pentru sprijin EPA Media, în special dlui Adrian Bogdan Vasile (CEO) și d-lor Horațiu Gîrbea și Olivius Udrea (Sales).

panotaj publicitar campanie sociala


Martie 2011: Tema campaniei publicitare outdoor 2011 este „Avortul oprește o inimă care bate”. Unul dintre panourile decorate s-a aflat la intersecţia între Bd. Libertăţii şi Calea 13 Septembrie, vis-a-vis de Palatul Parlamentului (vezi foto). Locul a fost ales pentru a atrage atenţia aleşilor noştri. Simultan cu montarea panoului, toţi parlamentarii români în funcţie au primit o informare cu privire la desfăşurarea "Marşului pentru viaţă" 2011.

Vă mulţumim mult pentru sprijinul acordat şi aşteptăm în continuare donaţiile voastre pentru a continua!

 

Sprijină activitatea PRO VITA printr-o donație!

Abonare la newsletter
Conectează-te cu noi prin...

provita bucuresti la youtube

consiliere pentru femeile insarcinate

programul educational vreau sa aflu

actiuni in instanta

Misiunea noastră: Să ocrotim copilul născut şi nenăscut aflat în dificultate, fără discriminare, până la integrarea sa în familia naturală.

Condiţii de utilizare: Conţinutul saitului este proprietatea intelectuală a persoanei juridice „Asociaţia PRO VITA București”. Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons License. Găzdure: Bogdan I. Stanciu photography